3D tiskarna

Izkoristite naše izkušnje in vrhunske 3D tiskalnike za hiter in kakovosten tisk prototipov ali maloserijskih končnih izdelkov.

Natisnite svoje ideje


V produkcijskem centru s profesionalnimi 3D tiskalniki izdelujemo prototipe, orodja, prijemala, dvokomponentne izdelke, gumi podobne izdelke, svetlobna vodila in številne druge kose po vaših željah. 

Natisnite izdelek z našo pomočjo. Naši strokovnjaki vam bodo z veseljem svetovali glede najprimernejšega načina tiska izdelka ter izračunali čas in strošek izdelave. Za povpraševanja smo vam na voljo vsak delovnik med 8. in 16. uro na 01 200 40 50 in 3dtisk@audax.si.

Izbirajte med najboljšimi materiali


v našem produkcijskem centru uporabljamo originalne materiale proizvajalca Stratasys, s katerimi lahko dosegamo najboljše možne rezultate. 

Poleg osnovnih materialov so na voljo tudi prosojni, gumi podobni in biokompatibilni materiali ter visokozmogljivi termoplasti s katerimi boste lahko tiskali konceptualne modele, podrobne realistične modele, funkcionalne prototipe in končne izdelke.

Pri izbiri najbolj primernega materiala za vaš model vam bomo svetovali na podlagi izkušenj in priporočil proizvajalca.

Spoznajte tiskalnike v živo

Obiščite nas v našem produkcijskem centru, kjer so za ogled in preizkus na voljo nekateri tiskalniki iz naše ponudbe. Skupaj z našimi strokovnjaki boste lahko spoznali zmogljivosti in lastnosti tiskalnikov ali pa celo natisnili testni izdelek.

Rezervacija termina