3D tiskalniki

Raziščite tipe in modele 3D tiskalnikov, ki so na voljo in spoznajte zmogljivosti, ki jih ponujajo.

Izberite pravi tiskalnik


V naši ponudbi boste našli 3D tiskalnike in dodatno opremo najbolj priznanih svetovnih proizvajalcev. Izbirate lahko med 3D tiskalniki industrijskega razreda proizvajalca Stratasys, inovativnim sistemom za 3D tiskanje kovinskih izdelkov Desktop Metal in zmogljivim namiznim 3D tiskalnikom Ultimaker.

Raznolikost naše ponudbe zagotavlja, da vedno najdemo ustrezno rešitev 3D tiska - tako za zahtevnejše stranke iz industrije, kot manjše oblikovalske ateljeje in podjetja, ki s 3D tiskom širijo doseg svoje kreativnosti.

Potrebujete pomoč pri izbiri?

Stopite v stik z našimi prodajnimi strokovnjaki. Glede na vaše potrebe vam bodo znali svetovati pri izbiri najprimernejšega 3D tiskalnika.

Stopite v stik

Profesionalni 3D tiskalniki


Tiskalniki, ki s tehnologijo FDM in PolyJet predstavljajo pravo izbiro za hitro prototipiranje, proizvodnjo in posebne industrijske aplikacije.

Pisarni prijazno 3D tiskanje kovin


Inovativen sistem za 3D tisk kovinskih izdelkov, ki ga lahko uporabljate v pisarniškem okolju in je ustvarjen za inženirje. Studio System je celostna rešitev za samostojen tisk kompleksnih kovinskih kosov s principi delovanja, podobnimi varni in razširjeni tehnologiji FDM. Sistem je sestavljen iz treh, s programsko opremo v oblaku povezanih delov, ki avtomatizirajo 3D tisk.

Dostopen 3D tisk za pisarno


Zanesljiv in cenovno dostopen 3D tiskalnik s sistemom dveh iztisnih šob, s katerim je mogoče tiskati kompleksno zasnovane izdelke iz širokega nabora materialov. Tiskalnik Ultimaker je bil razglašen za najboljši 3D tiskalnik leta 2017.

-%