3D TISKARNA

3D tisk vaših idej

Izkoristite naše izkušnje in vrhunske 3D tiskalnike industrijskega razreda za hiter in kakovosten 3D tisk prototipov ali maloserijskih končnih izdelkov. Naši prodajni svetovalci vam lahko ponudbo z informacijami o strošku, izvedljivosti in času, ki je potreben za kakovosten 3D tisk vašega kosa pripravijo takoj.

Pridobite ponudbo za 3D tisk Spoznajte primere 3D tiska

Strokovna podpora

Naši sodelavci vam bodo pomagali izbrati optimalen material in tehnologijo za vaš izdelek. Na voljo so vam tudi za izris modela.

Širok izbor materialov

Tehnologiji FDM in PolyJet omogočata izjemno širok izbor materialov. Tiskamo lahko celo prosojno, z gumo in z več materiali hkrati.

3D tisk velikih dimenzij

Naši 3D tiskalniki omogočajo 3D tisk do dimenzije 406 x 355 x 406 mm, s 3D tiskom po delih pa je velikost kosov praktično neomejena.

100% zaupnost idej

Sledimo strogim merilom zaupnosti vaših podatkov, kar zagotavlja, da bodo vaše ideje in tehnične podrobnosti varne pred konkurenco.

Je 3D tisk prava izbira za vas?


V nasprotju s klasičnimi proizvodnimi metodami, kjer se material odvzema, 3D tisk deluje po principu dodajanja materiala v plasteh. Zaradi tega omogoča izdelavo praktično katerekoli oblike, tudi takšne z luknjami, previsi in finimi podrobnostmi.

3D tisk je odlična izbira, ko želite:

  • preveriti svoj koncept s funkcionalnim prototipom,
  • strankam ali vlagateljem predstaviti svojo idejo v fizični obliki,
  • izdelati en izvod ali manjšo serijo končnega izdelka,
  • izdelati orodje, pritrdilo ali držalo za uporabo pri proizvodnji.

S 3D tiskom na učinkovit način pridemo do izdelkov, kot so prototipi, nadomestni ali sestavni deli, ohišja, pokrovi, zaščite, kalupi, makete in izdelki za modelarstvo, tiskamo pa lahko še številne druge kompleksne kose, ki jih s klasično proizvodnjo ni mogoče izdelati.

Pridobite ponudbo za 3D tisk

Spoznajte primere 3D tiska


Za naše naročnike smo z različnimi postopki 3D tiskanja izdelali že na stotine raznolikih kosov, s katerimi smo jim pomagali uresničiti ideje in olajšati pot do končnega izdelka. Oglejte si izbor nekaterih primerov natisnjenih izdelkov, ki jih lahko v živo spoznate tudi v našem centru 3D tiska v Ljubljani.

Pridobite ponudbo za 3D tisk vašega kosa


Izpolnite spodnji obrazec in naši svetovalci vam bodo v najkrajšem možnem času pripravili ponudbo z informacijami o izvedljivosti in času, ki je potreben za 3D tisk vašega kosa.

V kolikor modela še nimate ali nam ga želite poslati na drugačen način, to označite spodaj in glede 3D tiska bodo v stik z vami stopili naši svetovalci.

Želite informacije preko telefona? Kliknite tukaj.

Kontaktni podatki

Zaupajte nam podatke, pod katerimi želite, da vodimo povpraševanje. Naši strokovnjaki bodo na podlagi njih lahko stopili v stik z vami. Obvezna so zgolj polja, označena z zvezdico (*).

Podatki o modelu

Zaupajte nam več informacij o vašem modelu, vključno z posebnostmi, ki želite, da jih upoštevamo pri pripravi ponudbe. V kolikor niste prepričani, kateri material želite uporabiti pri tisku, nam zgolj opišite namembnost izdelka in priporočili vam bomo optimalen material.

Potrebujete več informacij?


Končni rezultat 3D tiska določajo številni dejavniki. Poleg kakovosti zasnove vašega modela izjemno vlogo velja tudi pravilna izbira modelnega in podpornega materiala, tehnika 3D tiska ter kakovost 3D tiskalnika, s katerim se natisne kos. 

Spoznajte več o materialih, strojni opremi za 3D tisk in naši ekipi.