3D TISKARNA

3D tisk vaših idej

Izkoristite naše izkušnje in vrhunske 3D tiskalnike industrijskega razreda za kakovosten 3D tisk vašega kosa. Hitro in zanesljivo preverite koncept, predstavite idejo, izdelajte proizvodni pripomoček ali razvijte izdelek.

Koncepti

Izdelki

Držala

Proizvodnja

Prototipi

Orodja

Oddajte povpraševanje


Dovolite, da vam pripravimo ponudbo z informacijami o času, izvedljivosti in strošku 3D tiska. Pridružite se slovenskim podjetjem in inovatorjem, ki izkoriščajo prednosti 3D tiska pri nas.

Strokovna podpora

Naši strokovnjaki so vam  na voljo za pomoč pri izbriri optimalnega materiala in tehnologije za vaš kos. Vaše 3D modele lahko pred tiskom tudi optimiziramo. 

Širok izbor materialov

Tehnologiji FDM in PolyJet omogočata izjemno širok izbor materialov za 3D tiskanje. Tiskamo lahko celo prosojno, z gumo in z več materiali hkrati. 

3D tisk velikih dimenzij

Naši 3D tiskalniki omogočajo 3D tisk do dimenzije 406 x 355 x 406 mm, s 3D tiskom po delih pa je velikost kosov praktično neomejena.

100 % zaupnost

Sledimo strogim merilom zaupnosti in zagotavljamo, da bodo vaše ideje in tehnične podrobnosti varne pred konkurenco. 

Spoznajte študije primerov

Primeri iz 3D tiskarne


Za naše naročnike smo z različnimi postopki 3D tiskanja izdelali že na stotine raznolikih kosov, s katerimi smo jim pomagali uresničiti ideje in olajšati pot do končnega izdelka. Oglejte si izbor nekaterih primerov natisnjenih izdelkov, ki jih lahko v živo spoznate tudi v našem centru 3D tiska v Ljubljani.

Optimizacija 3D modelov


Programska oprema Creo nam omogoča, da zmanjšujemo razkorak med 3D CAD in 3D tiskom. Z naprednimi funkcionalnostmi lahko konstruiramo, optimiziramo, preverjamo in potrjujemo 3D modele.

  • Izdelava parametrično vodenih satovij (lattice).
  • Napredna simulacija modelov.
  • Topološka optimizacija modelov.

Povprašajte nas o možnostih najema storitev iz področja optimizacije 3D modelov ali nakupa programske opreme Creo.

Stopite v stik z namiPrenesite brošuro

Več o 3D tiskarni


Končni rezultat 3D tiska določajo številni dejavniki. Poleg kakovosti zasnove vašega modela izjemno vlogo velja tudi pravilna izbira modelnega in podpornega materiala, tehnika 3D tiska ter kakovost 3D tiskalnika, s katerim se natisne kos. Spoznajte več o materialih, strojni opremi za 3D tisk in naši ekipi.