3D TISKARNA

3D tisk vaših idej

Izkoristite naše izkušnje in vrhunske 3D tiskalnike za hiter ter kakovosten 3D tisk prototipov ali maloserijskih končnih izdelkov. Naši prodajni strokovnjaki vam lahko ponudbo pripravijo takoj.

Pridobite ponudbo Poglejte primere

Odkrijte primere iz 3D tiskarne


Za naše naročnike smo natisnili že na stotine raznolikih končnih izdelkov in drugih kosov, s katerimi smo jim pomagali uresničiti ideje in olajšati pot do končnega izdelka.

Oglejte si izbor nekaterih primerov, za katere so na voljo tudi študije s podatki o namenu, velikosti, uporabljenih materialih in tehnikah ter drugih podrobnostih.

Izbirajte med najboljšimi materiali


V našem produkcijskem centru uporabljamo originalne materiale proizvajalca Stratasys, s katerimi lahko dosegamo najboljše možne rezultate. 

Poleg osnovnih materialov so na voljo tudi prosojni, gumi podobni in biokompatibilni materiali ter visokozmogljivi termoplasti s katerimi boste lahko tiskali konceptualne modele, podrobne realistične modele, funkcionalne prototipe in končne izdelke.

Pri izbiri najbolj primernega materiala za vaš model vam bomo svetovali na podlagi izkušenj in priporočil proizvajalca.

Ugotovite strošek 3D tiska vašega kosa


Strošek 3D tiska je odvisen od številnih dejavnikov, med katerimi so kompleksnost in velikost izdelka, količina porabljenega modelnega in podponega materiala ter zahtevnost predhodne in naknadne obdelave. 

Naši tehniki vam bodo po prejemu zahtevka za ponudbo hitro poslali natančen izračun stroška 3D tiska vašega kosa, na spodnji informativni shemi pa si lahko že sedaj ogledate primere izračunov 3D tiska izdelkov različnih kompleksnosti.

Pridobite ponudbo

Cene so izračunane za primer uporabe materiala ABS-M30 in ASA (za modela 350 x 350 x 350 mm) in ne vključujejo DDV. Cene so informativne narave. Natančen izračun cene 3D tiska je možen zgolj na podlagi natančnih specifikacij in ustrezne datoteke modela.

Spoznajte 3D tiskalnike, ki jih uporabljamo


3D tiskalnike, s katerimi tiskamo v 3D tiskarni, lahko pod vodstvom naših izkušenih strokovnjakov spoznate tudi v živo. Obiščite naš produkcijski center in s pomočjo našega strokovnjaka v živo spoznajte, kako lahko 3D tiskanje poveča produktivnost v podjetju.

Obiščite nas v Ljubljani

Rezervirajte si termin za obisk našega produkcijskega centra v Ljubljani. Z našim prodajnim strokovnjakom boste spoznali zmogljivosti 3D tiskalnikov iz ponudbe in si ogledali primere 3D natisnjenih kosov.

Rezervirajte termin

-%