Desktop Metal

Pisarni prijazno, cenovno dostopno 3D tiskanje kovin. Ustvarjeno za inženirje.

Natisnite kovinske kose


3D tiskalnik Desktop Metal je del celostne rešitve, poimenovane Studio System+, ki omogoča samostojen tisk kompleksnih kovinskih kosov s principi delovanja, podobnimi varni in razširjeni tehnologiji FDM.

3D tiskalnik Desktop Metal deluje tako, da iztiska material v obliki kovinskih palic, kar v primerjavi s tehnologijo, ki uporablja material v prahu, ne predstavlja tveganja za okolico. To pomeni, da je varen in primeren za uporabo tudi v čistem, pisarniškem okolju.

3D tiskalnik Desktop Metal ni le čistejši, temveč je v primerjavi s sistemi na osnovi laserske tehnologije tudi do 10x cenejša rešitev. Protoripiranje in tisk končnih kovinskih izdelkov tako še nikoli nista bila bližje.

Spoznajte celoten sistem

Osnovni podatki

Velikost:
830 x 530 x 950 mm

Teža:
97 kg

Napetostne zahteve:
120V, 20A, 50-60Hz

Tiskanje

Velikost tiskanja:
300 x 200 x 200 ­mm

Višina sloja:
50 μm

Spoznajte Desktop Metal

Desktop Metal Studio System+ je na voljo po sistemu prednaročil, testni model pa pričakujemo v kratkem. Dovolite, da vas obvestimo o vseh novostih, povezanih s tiskalnikom.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.