3D tiskalniki Desktop Metal Studio System 2

Pisarni prijazno, cenovno dostopno 3D tiskanje kovin. Ustvarjeno za inženirje.

Čist in povezan 3D tisk kovin

Desktop Metal Studio System 2 je celostna rešitev za samostojen 3D tisk kompleksnih kovinskih kosov s principi delovanja, podobnimi varni in razširjeni tehnologiji FDM. Sistem je sestavljen iz dveh, s programsko opremo v oblaku povezanih delov, ki avtomatizirajo pot do kovinskega izdelka.. 

Tehnologija brez zdravju škodljivega prahu in laserskih žarkov, pomeni, da je Studio System varen in primeren za uporabo tudi v pisarniškem okolju. 

Prenesite brošuro

Prednosti sistema

Tudi do 10x cenejša rešitev

Desktop Metal Studio system je sistem, ki z vsemi tehnološkimi inovacijami in pametno zasnovo omogoča izjemne prihranke na času in stroških, povezanih z izdelavo kovinskih kosov. V primerjavi s sistemi, osnovanimi na tehnologiji laserjev, omogoča tudi do 10x cenejši 3D tisk kovinskih kosov.

Postopek

Do kosa v zgolj dveh korakih

Z Desktop Metal boste do kompleksnega, obstojnega kovinskega kosa prišli enostavno. Intuitivna programska oprema, topljiva podpora in materiali, ki jih lahko sintrate neposredno zatem, ko so natisnjeni, vam to zagotavljajo.

Rezultati

Visokokakovostni kosi

Kose, ki bi jih sicer s težavo strojno obdelali, lahko z le nekaj predpriprave v priloženi programski opremi Fabricate izdelate z lahkoto. Avtomatizirajte kompleksne metalurške postopke in izdelajte kose z gostoto in podrobnostmi, podobnimi ulivanju.

Prilagodljivost

Ustvarjen za pisarno

Studio system je zasnovan tako, da se prilagodi toku dela vaše ekipe. Delovanje brez topil, kovinskega prahu in potrebe po posebnih znanjih in nadzoru strojev med delovanjem pomeni, da boste s sistemom kovinske kose tiskali neverjetno enostavno.