Desktop Metal Studio System+

Pisarni prijazno, cenovno dostopno 3D tiskanje kovin. Ustvarjeno za inženirje.

Varno, čisto in povezano 3D tiskanje kovin


Studio System+ je celostna rešitev za samostojen tisk kompleksnih kovinskih kosov s principi delovanja, podobnimi varni in razširjeni tehnologiji FDM. Sistem je sestavljen iz treh, s programsko opremo v oblaku povezanih delov, ki avtomatizirajo 3D tisk. 

Studio System+ omogoča 3D tisk brez zdravju škodljivega prahu in laserskih žarkov, kar pomeni, da je varen in primeren za uporabo tudi v čistem, pisarniškem okolju. Sistem poleg tega za svoje delovanje potrebuje zgolj električni in internetni priključek.

Oglejte si predstavitev Prenesite brošuro

Prednosti sistema


Desktop Metal Studio System+ je tudi do 10x cenejša rešitev od primerljivih sistemov, ki temeljijo na laserski tehnologiji. Skupaj z domiselno zasnovo, ki ne zahteva posebnih pogojev, prostorov ali opreme, je Studio System+ edini sistem za 3D tisk kovin, ki predstavlja učinkovito izbiro za inženirske ekipe.

ENOSTAVNO ODSTRANLJIVA PODPORA

Odstranite podporni material z roko

Patentiran sloj Ceramic Release Layer, ki se natisne med podpornim in modelnim materialom omogoča, da slednja enostavno ločimo z rokami.

Oglejte si kako

DIMENZIJSKO USTREZNI KOSI

Natisnite takšen kos, kot ga potrebujete

Natisnjeni kovinski kosi imajo lastnosti, podobne kovanim kosom. Ločljivost in natančnost tiska omogočata tisk kakovostnih funkcionalnih prototipov.

Oglejte si primer

Upravljanje v oblaku

Tiskajte neposredno iz datoteke

Pripadajoča programska oprema, ki elemente sistema združuje v oblak, omogoča da kakovostne kose natisnete neposredno iz CAD in STL datotek.

Kakovostni materili

Tiskajte z vsemi nepogrešljivimi kovinami

Materiale, ki so na voljo za uporabo v tiskalniku Desktop Metal, izdelujejo najboljši svetovni proizvajalci. Na voljo je 7 zlitin, 31 pa jih je v razvoju.

Spoznajte materiale

Celostna rešitev za 3D tisk kovin


Studio System+ je rešitev za avtomatiziran 3D tisk kovin. Trije, tesno povezani členi sistema s pomočjo Desktop Metal programske opreme zagotavljajo nemoten delovni proces od digitalnega modela do sintranega kosa.

3D tiskalnik

3D tiskalnik, ki iztiska vezane kovinske palice na podoben način, kot pri tehnologiji FDM. Zaradi odsotnosti škodljivega prahu in laserskih žarkov je tiskalnik Desktop Metal primeren za uporabo v čistem pisarniškem okolju.

Za svoje delovanje potrebuje zgolj električni in internetni priključek, s priloženo programsko opremo pa omogoča enostavno tiskanje neposredno iz CAD in STL datotek.

Tehnične lastnosti

Ločevalna kad

V ločevalni kadi se zeleni kosi s topljenjem primarnega vezivnega materiala pripravijo za sintranje. Zasnova kadi z nizko stopnjo emisij ne zahteva zunanjega prezračevanja in omogoča uporabo kadi v pisarniškem okolju. Sistem samodejne destilacije in recikliranja odpravlja potrebo po dotakanju tekočin po vsakem ciklu.

Volumen:
17,4 L

Velikost (š x v x g):
74 x 102 x 57 cm

Peč

Popolnoma avtomatizirana peč omogoča sintranje na industrijskem nivoju znotraj vaše pisarne. Vgrajeni temperaturni profili, prilagojeni posameznim materialom zagotavljajo enakomerno segrevanje in ohlajevanje brez naknadnih obremenitev, ki so sicer prisotni v sistemih na laserski osnovi.

Najvišja temperatura:
1400 °C

Velikost (š x v  x  g):
138 x 162 x 75 cm

Spoznajte Desktop Metal Studio System+

Desktop Metal Studio System+ je na voljo po sistemu prednaročil, testne modele pa pričakujemo v kratkem. dovolite, da vas obvestimo o vseh novostih, povezanih s sistemom

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.