3D tiskalniki Stratasys J55 Prime

Stratasys J55 je cenovno dostopen, pisarni prijazen 3D tiskalnik, s katerim boste učinkovito prišli do hitrih konceptov, visokokakovostnih modelov in vsega vmes.

Izkoristite

3D tisk na vrtljivi podlagi

S 3D tiskalnikom Stratasys J55 boste lahko uresničili vsako vašo oblikovalsko zamisel, vse od koncepta do končnega modela visoke kakovosti. 

Vrtljiva podlaga omogoča izjemno kakovost 3D tiska in površin, možnost uporabe več materialov hkrati, med katerimi so trdni, fleksibilni, prosojni in barvni, pa praktično neomejene možnosti simulacije končnega izgleda izdelka. 

Stratasys J55 je pisarni prijazen 3D tiskalnik z izjemnim razmerjem med velikostjo in kapaciteto tiska, ki vas bo podpiral pri kreativnem razvoju. 

Pridobite ponudbo Obiščite 3D tiskarno

Področja uporabe

Koncepti

Izdelki

Proizvodnja

Prototipi

Naš namig

3D tiskalniki Stratasys J55 je prava odločitev za oblikovalce in druge uporabnike, ki so jim ključne vizualne lastnosti in površine natisnjenih kosov. Z njim lahko izjemno natančno simulirate izgled in občutek končnega izdelka.

Rok Plevnik, vodja programa 3D tisk

Tehnične specifikacije

Tehnični list

Velikost tiska:
do 1174 cm²

Višina sloja:
do 0,018 mm

Natančnost:
pod 100 mm – ±180μ; nad 100 mm – ±0.2% dolžine kosa

Programska oprema:
GrabCAD Print

Modelni materiali:
Vero, VeroClear, VeroUltra

Podporni material:
SUP-710

Velikost in teža:
651 x 661 x 1511mm; 228 kg

Povpraševanje

Spoznajte 3D tiskalnik

Obiščite nas v centru 3D tiska v Ljubljani ter pomočjo naših strokovnjakov v živo spoznajte 3D tiskalnike in primere natisnjenih kosov.

Izkoristite:

3D tisk vzorčnega kosa

Ogled v živo

Spoznajte 3D tiskalnik