Stratasys J55

Ustvarjajte brez kompromisov na vsakem koraku. Stratasys J55 je cenovno dostopen, pisarni prijazen 3D tiskalnik, s katerim boste učinkovito prišli do hitrih konceptov, visokokakovostnih modelov in vsega vmes.

Možnosti na vsakem koraku


S 3D tiskalnikom Stratasys J55 boste lahko uresničili vsako vašo oblikovalsko zamisel, vse od koncepta do končnega modela visoke kakovosti. 

Vrtljiva podlaga omogoča izjemno kakovost 3D tiska in površin, možnost uporabe več materialov hkrati, med katerimi so trdni, fleksibilni, prosojni in barvni, pa praktično neomejene možnosti simulacije končnega izgleda izdelka. 

Stratasys J55 je pisarni prijazen 3D tiskalnik z izjemnim razmerjem med velikostjo in kapaciteto tiska, ki vas bo podpiral pri kreativnem razvoju. 

Področja uporabe

Koncepti

Izdelki

Proizvodnja

Prototipi

Naš nasvet

"3D tiskalniki Stratasys J55 je prava odločitev za oblikovalce in druge uporabnike, ki so jim ključne vizualne lastnosti in površine natisnjenih kosov. Z njim lahko izjemno natančno simulirate izgled in občutek končnega izdelka. "

Rok Plevnik, vodja programa 3D tisk

Nazaj na seznam

Osnovni podatki

Velikost:
651 x 661 x 1551 mm

Teža:
228 kg 

Napetostne zahteve
110-240 VAC 50/60 Hz;  enofazni tok­­

Tiskanje

Velikost tiska:
do 1174 cm²

Višina sloja:
do 0,018 mm

Natančnost:
pod 100 mm – ±180μ; nad 100 mm – ±0.2% dolžine kosa

Spoznajte tehnologijo Polyjet

3D tiskalniki s tehnologijo PolyJet so za ogled na voljo v našem produkcijskem centru. Rezervirajte si termin in skupaj z našim prodajnim strokovnjakom spoznajte možnosti, ki jih PolyJet ponuja.

Rezervirajte termin