Materiali

Raziščite bogato ponudbo originalnih materialov za 3D tiskanje priznanih proizvajalcev.

Kakovostni materiali za odlične izdelke


Kakovost in uporabna vrednost izdelkov je v veliki meri odvisna tudi od uporabljenih materialov. Zmogljivost profesionalnih 3D tiskalnikov lahko optimalno izkoristimo zgolj, če uporabljamo kakovostne modelne in podporne materiale.

V naši ponudbi boste našli vse, kar potrebujete za kakovosten tisk s tiskalniki, ki jih zastopamo. Poleg osnovnih materialov so na voljo tudi prosojni, gumi podobni in biokompatibilni materiali ter visokozmogljivi termoplasti s katerimi boste lahko tiskali konceptualne modele, podrobne realistične modele, funkcionalne prototipe in končne izdelke.

Izbirajte med najboljšimi materiali


Materiale Stratasys, ki so na voljo v naši ponudbi, uporabljamo tudi v centru 3D tiska, kjer tiskamo izdelke po naročilu.

Poleg osnovnih materialov so na voljo tudi prosojni, gumi podobni in biokompatibilni materiali ter visokozmogljivi termoplasti s katerimi boste lahko tiskali konceptualne modele, podrobne realistične modele, funkcionalne prototipe in končne izdelke.

Pri izbiri najbolj primernega materiala za vaš model vam bomo svetovali na podlagi naših izkušenj in priporočil proizvajalca.