Novice

Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.


Robi Rep, 18.05.2021

branja

3D tiskalnik Stratasys Origin One predstavlja novo raven 3D tiska izdelkov iz zahtevnih materialov tudi v večjih serijah. Tehnologija P3 (Programmable Photopolymerization) z usklajenim delovanjem celotnega sistema omogoča zmanjševanje nateznih sil med 3D tiskom in posledično izjemno kakovost površin.

V kombinaciji z inovativnimi fotopolimernimi materiali in pametno programsko opremo, ki izkorišča strojni vid in več kot 25 senzorjev, Origin One predstavlja prihodnost 3D tiskanja, ki je dostopna že zdaj.

Za več informacij prenesite brošuro ali stopite v stik z nami.

Preberite še

Študija primera
GKN Driveline s 3D tiskom tudi do 50% ugodnejših proizvodnih orodij

V proizvodnji homokinetičnih in tripodnih zglobov ter polgredi GKN Driveline Slovenija z domiselno uporabo 3D tiskalnikov rešujejo majhne izzive in ustvarjajo občutne prihranke pri izdelavi orodij za proizvodnjo.

Novice
Stratasys F770: zanesljiv in dostopen 3D tisk velikih formatov

Novi 3D tiskalnik Stratasys F770 ponuja izjemno veliko ogrevano komoro v kateri boste zanesljivo in ponovljivo natisnili tudi največje kompleksne kose.

Akcije
Prihranite z nakupom razstavnega 3D tiskalnika Objet 30 Pro

Izkoristite posebno ponudbo razstavnih 3D tiskalnikov iz našega centra 3D tiska in prihranite pri vstopu v svet 3D tiska ali razširitvi vaših obstoječih zmožnosti.