Akcije

Prihranite z nakupom razstavnega 3D tiskalnika Objet 30 Pro

Izkoristite posebno ponudbo razstavnih 3D tiskalnikov iz našega centra 3D tiska in prihranite pri vstopu v svet 3D tiska ali razširitvi vaših obstoječih zmožnosti.


Robi Rep, 29.04.2021

branja

V centru 3D tiska vam skušamo omogočiti ogled čim večjega števila 3D tiskalnikov iz naše ponudbe. S prihodom novih modelov pa imate občasno na voljo tudi priložnost, da si katerega od starejših 3D tiskalnikov zagotovite po izjemno ugodnih cenah. 

Prihranite z nakupom razstavnega 3D tiskalnika Objet 30 Pro

Trenutno vam je na voljo 3D tiskalnik Stratasys Objet 30 Pro V3. Ta kompaktna rešitev za prototipiranje v pisarniškem okolju se ponaša s širokim naborom ugodnih materialov (že od 120 €/kg dalje), natančnostjo (16 mikronov) in specifičnimi lastnostmi, ki zadoščajo vsaki kreativni situaciji. Kosi, ki jih boste natisnili z Objet 30 Pro, so pripravljeni na takojšnjo uporabo.

Prenesite podrobne specifikacije 3D tiskalnika. 

3D tiskalnik Objet 30 Pro in njegove specifikacije

Cena razstavnega eksponata: 7.960 €* 

* cene so brez DDV in ne vključujejo stroškov dostave in priklopa.

Za več informacij in ogled 3D tiskalnika v centru 3d tiska v Ljubljani stopite v stik z nami.

Preberite še

Novice
Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.

Novice
Stratasys F770: zanesljiv in dostopen 3D tisk velikih formatov

Novi 3D tiskalnik Stratasys F770 ponuja izjemno veliko ogrevano komoro v kateri boste zanesljivo in ponovljivo natisnili tudi največje kompleksne kose.

Akcije
Izkoristite 20% nižje poletne cene 3D tiska

Čas letnih dopustov je odlična priložnost, da izkoristite nekoliko manjšo zasedenost naših kapacitet 3D tiska. Poleg hitrejših rokov dobave vam za vsa naročila to poletje nudimo popust na strojne ure.