Akcije

Pripravljeni na 3D tisk s posebno ponudbo Stratasys F170

Če iščete profesionalno, ponovljivo in zanesljivo 3D tiskanje na industrijski ravni, je posebna ponudba Stratasys F170 "Ready to Print" kot nalašč za vas.


Robi Rep, 06.11.2020

branja

Če iščete profesionalno, ponovljivo in zanesljivo 3D tiskanje na industrijski ravni, je posebna ponudba Stratasys F170 "Ready to Print" kot nalašč za vas.

Nadgradite na profesionalno 3D tiskanje za 19.999 €*

Vse do konca letošnjega leta oziroma do 24.12.2020 je na voljo omejena količina paketov, ki poleg 3D tiskalnika Stratasys F170 vključujejo tudi:

  • 2 glavi za 3D tiskalnik
  • 4 pladnje za 3D tiskalnik
  • 4 kolute materiala ABS-M30 (1500 ccm)
  • 4 kolute materiala ASA (1500 ccm) 
  • 1 postajo za čiščenje podpornega materiala SCA 1200HT

*Redna cena paketa je 23.100 €. Cene ne vsebujejo DDV.

Serijo Stratasys F123 lahko skupaj z našim prodajnim strokovnjakom v živo spoznate tudi v našem centru 3D tiska v Ljubljani. Stopite v stik z nami za več informacij. 

Uživajte v 100% uspešnosti

Stratasys F170 je 3D tiskalnik, ki se ponaša s skoraj 100% stopnjo uspešnosti 3D tiska in izjemno natančnostjo. Poleg tega ponuja samodejno kalibracijo in "povleci in spusti" način priprave datotek za 3D tisk, ki povečuje  ponovljivost in zanesljivost 3D tiskanja. 

Pripravljeni na 3D tisk s posebno ponudbo Stratasys F170

Osredotočite se le na 3D tiskanje

Stratasys F170 ponuja zanesljivost na industrijski ravni, njegovo vzdrževanje pa kljub temu ostaja izjemno enostavno. Ne izgubljajte časa z nastavitvami in pripravami, ampak zgolj 3D tiskajte, takrat ko želite. S pomočjo programske opreme GrabCad Print, ki je vključena v paketu, boste s 3D tiskom pričeli še hitreje.

5 razlogov za izbiro 3D tiskalnika Stratasys F170

Potrebujete še več razlogov? Imamo jih vsaj 5

  • Hitrejši in enostavnejši delovni proces: 3D tiskajte neposredno iz CAD modela in 2-5x hitreje od namiznih 3d tiskalnikov.
  • Čisto in tiho delovanje: Postavite F170, kamor želite - celo v vašo pisarno.
  • Uporaba več inženirskih materialov: Uporabite pravo termoplastiko in topljivo podporo ter tiskajte kompleksne geometrije.
  • Enostavna in intuitivna uporaba: V minuti zamenjajte material in glavo 3D tiskalnika.
  • Zmogljivosti, ki jih drugje ne boste našli: Enostavnejše, hitrejše, natančnejše in najbolj zanesljivo 3D tiskanje v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami.

Kaj vse lahko natisnete z F170?

S 3D tiskalniki serije F123, v katero sodi tudi F170, so možnosti skoraj neomejene. Izdelujete lahko vse od kompleksnih končnih izdelkov do enostavnih in ugodnih prototipov. 

Spoznajte, kaj lahko natisnete

Preberite še

Študija primera
Champion Motorsports s pomočjo 3D tiska napada dirkaške zmage

3D tiskanje je inženirjem ekipe Champion Motorsports omogočilo uspešen spopad z izzivi, ki jih postavlja ena od najbolj zahtevnih gorskih preizkušenj, Pikes Peak International Hill Climb.

Novice
Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.

Študija primera
GKN Driveline s 3D tiskom tudi do 50% ugodnejših proizvodnih orodij

V proizvodnji homokinetičnih in tripodnih zglobov ter polgredi GKN Driveline Slovenija z domiselno uporabo 3D tiskalnikov rešujejo majhne izzive in ustvarjajo občutne prihranke pri izdelavi orodij za proizvodnjo.