Spoznajte novi Ultimaker 3

Spoznajte majhnega tekmeca industrijskih tiskalnikov, ki navdušuje s funkcijami, kot so sistem dveh, hitro zamenljivih iztisnih šob za tiskanje z več materiali hkrati, ogrevana podlaga in odlična programska oprema za upravljanje s tiskalnikom in nadzor tiska.

Napisal Robi Rep, 08.01.2018 v Novica

Ultimaker 3 je zanesljiv 3D tiskalnik s sistemom dveh iztiskalnih šob, s katerim je mogoče tiskati kompleksno zasnovane izdelke iz različnih materialov.

Ultimaker s svojo povezljivostjo oblikovalcem, inženirjem in proizvajalcem omogoča popolnoma nove možnosti pristopa k inovacijam. Sedaj je tiskalnik Ultimaker 3 na voljo tudi pri nas.

Po testih 3D tiskalnikov spletne strani all3dp.com ocenjen kot najboljši namizni tiskalnik leta 2017.

Tehnične podrobnosti:

  • velikost tiska: 215 x 215 x 200 mm
  • debelina sloja 20 mikronov in več (0.4 mm šoba)
  • Temperatura tiskanja do 280°C
  • Sistem dvojnega iztiskanja s topljivim podpornim materialom
  • Hitro izmenljiva tiskalna šoba
  • Ogrevana podlaga z aktivnim prilagajanjem položaja.

Preberite več o tiskalniku Ultimaker 3.

Tiskalnik Ultimaker lahko s pomočjo našega prodajnega strokovnjaka spoznate v živo. Vabimo vas, da si rezervirate termin za brezplačen obisk našega demo centra na 3dtiskalniki@audax.si ali 01 200 40 50.

Povezane vsebine


Želite več podobnih vsebin?

Prejemajte jih neposredno na svoj elektronski naslov! Zaupajte nam svoj elektronski naslov in se pridružite nekaj tisoč inženirjem in drugim bralcem naših e-novic.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Prodajne akcije

%