Novice

Stratasys F770: zanesljiv in dostopen 3D tisk velikih formatov

Novi 3D tiskalnik Stratasys F770 ponuja izjemno veliko ogrevano komoro v kateri boste zanesljivo in ponovljivo natisnili tudi največje kompleksne kose.


Robi Rep, 28.04.2021

branja

Večina 3D tiskalnikov v proizvodnih podjetjih še ne zadošča potrebam po zmožnostih izdelave zares velikih kosov. Novi Stratasys F770 s svojo izjemno veliko ogrevano komoro s kar 372.000 cm2 prostornine podjetjem ponuja zanesljiv in ponovljiv velikoformatni 3D tisk, pri katerem kompleksnost ni ovira. 

Stratasys F770: zanesljiv in dostopen 3D tisk velikih formatov

Vse prednosti FDM v velikem formatu

Tehnologija FDM, ki jo najdemo tudi v drugih 3D tiskalnikih Stratasys, uporabnikom ponuja zanesljivo osnovo, na kateri lahko pričakujete izjemno kakovostne in ponovljive rezultate 3D tiska. K temu pripomorejo tudi kakovostne industrijske komponente 3D tiskalnika F770, izjemno natančno upravljanje s temperaturo v komori ter enostavna uporaba preko intuitivnega uporabniškega vmesnika na dotik in pripadajoče programske opreme GrabCAD Print. 

Kakovostne industrijske komponente 3D tiskalnika F770 s programsko opremo GrabCAD Print

Velik kos ali veliko kosov?

Izbira je vaša. V ogrevani komori z dimenzijami 1000 x 610 x 610 mm natisnite velik kos, ki bi ga sicer morali natisniti po delih, ali pa povečajte produktivnost s hkratnim tiskom večjih serij manjših kosov. Proizvodnja in prototipiranje bosta s tem prešla na popolnoma novo raven. 

3D tisk velikih kosov s Stratasys F770

Kompleksnost ni ovira

3D tisk velikih kosov s Stratasys F770 ne pomeni zgolj 3D tisk enostavnih kosov. Možnost uporabe topljivega podpornega materiala pomeni, da lahko izdelate izjemno kompleksne kose, ne glede na njihovo velikost. 

Stratasys F770 primeren za proizvodna podjetja

Pripravljen na industrijo 4.0

Stratasys F770 predstavlja odlično izbiro za proizvodna podjetja, ki želijo dvigniti produktivnost pri prototipiranju in izdelavi večjih formatov skladno z industrijo 4.0  

Za več informacij o Stratasys F770 in priložnostih, ki jih ponuja, stopite v stik z nami. 

Preberite še

Študija primera
Champion Motorsports s pomočjo 3D tiska napada dirkaške zmage

3D tiskanje je inženirjem ekipe Champion Motorsports omogočilo uspešen spopad z izzivi, ki jih postavlja ena od najbolj zahtevnih gorskih preizkušenj, Pikes Peak International Hill Climb.

Novice
Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.

Študija primera
GKN Driveline s 3D tiskom tudi do 50% ugodnejših proizvodnih orodij

V proizvodnji homokinetičnih in tripodnih zglobov ter polgredi GKN Driveline Slovenija z domiselno uporabo 3D tiskalnikov rešujejo majhne izzive in ustvarjajo občutne prihranke pri izdelavi orodij za proizvodnjo.