Izpostavljamo

Stratasys F770: zanesljiv in dostopen 3D tisk velikih formatov

Novi 3D tiskalnik Stratasys F770 ponuja izjemno veliko ogrevano komoro v kateri boste zanesljivo in ponovljivo natisnili tudi največje kompleksne kose.

Novice
Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.

Študija primera
GKN Driveline s 3D tiskom tudi do 50% ugodnejših proizvodnih orodij

V proizvodnji homokinetičnih in tripodnih zglobov ter polgredi GKN Driveline Slovenija z domiselno uporabo 3D tiskalnikov rešujejo majhne izzive in ustvarjajo občutne prihranke pri izdelavi orodij za proizvodnjo.

Študija primera
Ko potrebujete dodaten CNC stroj, se odločite za 3D tiskalnik

Vsako proizvodno podjetje ima omejene zmogljivosti in z rastjo poslovanja vedno nastane tudi potreba po nakupu novih strojev. A obstoječe vire lahko tudi enostavno razbremenite.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Akcije
Prihranite z nakupom razstavnega 3D tiskalnika Objet 30 Pro

Izkoristite posebno ponudbo razstavnih 3D tiskalnikov iz našega centra 3D tiska in prihranite pri vstopu v svet 3D tiska ali razširitvi vaših obstoječih zmožnosti.

Akcije
Izkoristite 20% nižje poletne cene 3D tiska

Čas letnih dopustov je odlična priložnost, da izkoristite nekoliko manjšo zasedenost naših kapacitet 3D tiska. Poleg hitrejših rokov dobave vam za vsa naročila to poletje nudimo popust na strojne ure. 

Študija primera
Študija primera: sistem za merjenje temperature Cordea

V Kolektor Vision so pri razvoju svojega sistema za odkrivanje povišane telesne temperature Cordea uporabili 3D tiskalnik Stratasys uPrint SE+.

Akcije
Pripravljeni na 3D tisk s posebno ponudbo Stratasys F170

Če iščete profesionalno, ponovljivo in zanesljivo 3D tiskanje na industrijski ravni, je posebna ponudba Stratasys F170 "Ready to Print" kot nalašč za vas.

Materiali
ABS-CF10: prednosti ABS in trdnost karbonskih vlaken

Stratasys predstavlja nov material, ki združuje lastnosti ABS in karbonskih vlaken in predstavlja odlično izbiro za proizvodne aplikacije.