Izpostavljamo

Stratasys F770: zanesljiv in dostopen 3D tisk velikih formatov

Novi 3D tiskalnik Stratasys F770 ponuja izjemno veliko ogrevano komoro v kateri boste zanesljivo in ponovljivo natisnili tudi največje kompleksne kose.

Novice
Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.

Akcije
Izkoristite 20% nižje poletne cene 3D tiska

Čas letnih dopustov je odlična priložnost, da izkoristite nekoliko manjšo zasedenost naših kapacitet 3D tiska. Poleg hitrejših rokov dobave vam za vsa naročila to poletje nudimo popust na strojne ure. 

Akcije
Prihranite z nakupom razstavnega 3D tiskalnika Objet 30 Pro

Izkoristite posebno ponudbo razstavnih 3D tiskalnikov iz našega centra 3D tiska in prihranite pri vstopu v svet 3D tiska ali razširitvi vaših obstoječih zmožnosti.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Študija primera
Študija primera: sistem za merjenje temperature Cordea

V Kolektor Vision so pri razvoju svojega sistema za odkrivanje povišane telesne temperature Cordea uporabili 3D tiskalnik Stratasys uPrint SE+.

Akcije
Pripravljeni na 3D tisk s posebno ponudbo Stratasys F170

Če iščete profesionalno, ponovljivo in zanesljivo 3D tiskanje na industrijski ravni, je posebna ponudba Stratasys F170 "Ready to Print" kot nalašč za vas.

Materiali
ABS-CF10: prednosti ABS in trdnost karbonskih vlaken

Stratasys predstavlja nov material, ki združuje lastnosti ABS in karbonskih vlaken in predstavlja odlično izbiro za proizvodne aplikacije.

Materiali
Ali lahko 3D tiskamo prozorno plastiko?

Tehnologija 3D tiska z več materiali hkrati omogoča enostavno 3D tiskanje prozornih kosov, ki jih je s klasičnimi postopki veliko bolj zahtevno izdelati.

Študija primera
5 načinov uporabe 3D tiska v arhitekturi

3D tisk arhitektom v različnih fazah projekta pomaga, da s podrobnimi maketami naročnikom podrobno predstavijo svoje zamisli, hkrati pa omogoča njihovo hitrejše in cenovno ugodnejše prilagajanje.