Izpostavljamo

Stratasys F770: zanesljiv in dostopen 3D tisk velikih formatov

Novi 3D tiskalnik Stratasys F770 ponuja izjemno veliko ogrevano komoro v kateri boste zanesljivo in ponovljivo natisnili tudi največje kompleksne kose.

3D tiskalniki
Stratasys serijo F123 razširja z dvema 3D tiskalnikoma za kompozite

Dva nova 3D tiskalnika Stratasys F190CR in F370CR sta namenjena orodjarnam in proizvodnim podjetjem, ki želijo klasične načine proizvodnje nadomestiti s 3D tiskom iz zmogljivih kompozitov.

3D tiskalniki
Lahko kosi iz plastičnih kompozitov zamenjajo kovinske komponente?

Stratasys termoplastika z do 25% ogljikovih vlaken je od 4 do 8x lažja od aluminija ali jekla, hkrati pa ponuja primerljivo mehansko vzdržljivost in estetiko. Lahko torej kompoziti zamenjajo kovino pri izdelavi komponent?

Novice
Vabljeni na virtualni dogodek Experience Stratasys: Manufacturing

Spoznajte, kaj lahko inovacije, vključene v novih 3D tiskalnikih, doprinesejo vaši proizvodnji. Brezplačno se udeležite virtualnega dogodka Experience Stratasys: Manufacturing.

Prejemajte sveže novice v svoj
e-nabiralnik!

Zaupajte nam vaš e-mail in najnovejše vsebine vam bomo občasno poslali tudi v vaš e-nabiralnik.

S klikom na gumb "Prijavi" se strinjate, da vas dodamo na listo prejemnikov naših e-novic. Od slednjih se lahko kadarkoli enostavno odjavite.

Študija primera
Champion Motorsports s pomočjo 3D tiska napada dirkaške zmage

3D tiskanje je inženirjem ekipe Champion Motorsports omogočilo uspešen spopad z izzivi, ki jih postavlja ena od najbolj zahtevnih gorskih preizkušenj, Pikes Peak International Hill Climb.

Novice
Origin One s tehnologijo P3 omogoča proizvodnjo na višji ravni

Vstopite v novo ero 3D tiskanja končnih izdelkov z industrijsko natančnostjo, podrobnostjo in zanesljivostjo. Spoznajte 3D tiskalnik Origin One, ki se zanaša na tehnologijo P3.

Študija primera
GKN Driveline s 3D tiskom tudi do 50% ugodnejših proizvodnih orodij

V proizvodnji homokinetičnih in tripodnih zglobov ter polgredi GKN Driveline Slovenija z domiselno uporabo 3D tiskalnikov rešujejo majhne izzive in ustvarjajo občutne prihranke pri izdelavi orodij za proizvodnjo.

Študija primera
Ko potrebujete dodaten CNC stroj, se odločite za 3D tiskalnik

Vsako proizvodno podjetje ima omejene zmogljivosti in z rastjo poslovanja vedno nastane tudi potreba po nakupu novih strojev. A obstoječe vire lahko tudi enostavno razbremenite.

Akcije
Prihranite z nakupom razstavnega 3D tiskalnika Objet 30 Pro

Izkoristite posebno ponudbo razstavnih 3D tiskalnikov iz našega centra 3D tiska in prihranite pri vstopu v svet 3D tiska ali razširitvi vaših obstoječih zmožnosti.