PolyJet tehnologija

Izkoristite moč tehnologije z najbolj raznolikim naborom materialov in zmožnostjo nalaganja izjemno tankih plasti.

Raznolikost in izjemna natančnost


PolyJet tehnologija deluje podobno kot Inkjet tiskalniki, a namesto brizganja črnila na papir tiskalniki brizgajo plasti tekočih fotopolimerov na delovni pladenj.

Tiskalna glava nabrizga sloj, ki ga utrdi (polimezira) s pomočjo UV svetlobe, nato pa se delovni pladenj umakne za debelino sloja navzdol in tiskalna glava nanese naslednji sloj. Po končani izdelavi se struktura podpornega materiala odstrani z vodnim curkom. 

PolyJet tehnologija omogoča zelo natančne prototipe, ki so lahko odlična osnova za dokončanje izdelkov. Izjemno tanke plasti omogočajo izdelavo kompleksnih oblik s podrobnostmi in gladkimi zaključnimi površinami.

PolyJet ponuja večjo raznolikost v materialih kot katera koli druga tehnologija. Poleg tega so edini, ki lahko med tiskanjem kombinirajo različne materiale hkrati. Izbirate lahko med več kot 100 materiali in kombinacijami, vse od trdnih do gumjastih, od neprozornih do povsem transparentnih in drugo.

Bolj kot kdaj koli prej lahko vaši prototipi izgledajo, se občutijo in funkcionirajo tako kot najbolj kompleksni končani proizvodi.

Potrebujete material?

Z našo pomočjo izberite najustreznejši originalni material za vaš naslednji projekt. Vsi materiali v naši ponudbi so originalni, zato boste z njimi vedno dosegli najboljši možen rezultat.

Pošljite povpraševanje

Prodajne akcije

%